25. 6. 2024

Háčkuji


Na přání rodiny jsem uháčkovala dva "běhouny" na stůl. 

Tento jsem dokončila dnes... je naškrobený, vypnutý a teď se suší. 

20. 6. 2024

Milá setkání...

 17. června 2024 a 19. června 2024.

 To byly pro mě dva velice příjemné dny, kdy došlo na milá setkání s přítelkyněmi z blogu. S Jiřinkou už jsme se sešly po několikáté a s Evičkou jsme se viděly poprvé, protože se s manželem rozhodli strávit wellness dovolenou v Rumburku.  Obě setkání byla moc příjemná a doufám, že nebyla poslední. V pondělí nám s Jiřinkou počasí vyšlo a tak jsme se trochu toulaly městem.

Jiřinka  na Dobrovského náměstí.

9. 6. 2024

Na vernisáži...

 6. června 2024,

se konala v našem muzeu vernisáž obrazů pocházejících ze zámku v Lipové u Šluknova. Jedná se o portréty rodiny Salm-Raifferscheidt-Hainspach - původních majitelů a rodinných příslušníků, kteří na zámku v Lipové žili a byli i majiteli zdejšího panství. Na vernisáž jsem si fotoaparát s sebou nebrala, abych nerušila výklad a při prohlídce starých obrazů jsem pořídila jen pár fotografií. 
Fotila jsem jen mobilem a prošla si i otevřenou muzejní expozici starých hodin.

4. 6. 2024

Adéla

 Adéla je jorkšírka našich mladých. Je to miláček a když k nim jdeme na návštěvu, tak mám pro ni vždy nějakou dobrůtku a když přijdou k nám, tak už ví, kde mám pro ni také nějakou odměnu.  Jen si sednu, už ji mám na klíně. Je to mazlík a zlatíčko.